Saygılı, Başbakan Davutoğlu'nun Urfa'daki toplantısına katıldı

Saygılı, Başbakan Davutoğlu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Şanlıurfa'da düzenlenen 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

İL BAŞKANI AKÇAY İLE BİRLİKTE

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay il Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ile birlikte gittiği Urfa’daki toplantıdan bir gün önce Belediyeler arasına tecrübe paylaşımını sağlamak ve teşkilatlar arasında dinamizmi sağlamak amacıyla Kayseri, Erzincan ve Rize Belediye Başkanları ile birlikte Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine geçen Başkan Mehmet Saygılı burada ziyaret ve istişare programına katıldı.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN TOPLANTISINA KATILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açış konuşması ile başlayan toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı toplantıya katılan partili Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İl Başkanları ile çeşitli görüşmelerde bulundu. Ak parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve diğer parti temsilcilerinin de bulunduğu toplantıda Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı parti adına kendisine tevdi edilen görevleri de yerine getirdi. Saygılı il başkanları ile görüştü.



Abidin Kılıç
27.11.2014 17:43:58
Urfa toplantısında İl başkanı var ,İl Genel başkanı Beşir Atalayın yeğeni Şerafettin Atalayın yeğeni bile var da Merkez ilçe başkanı Enver Kılıç neden yok.partide ekipçilik mi var yoksa?

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız